Lenovo догодина со првиот Fold лаптоп

Објавено на 14.05.2019 во НовостиLenovo догодина со првиот Fold лаптоп

Lenovo потврди дека догодина ќе го лансира првиот Fold лаптоп кој ќе има двоен дисплеј на допир кој ќе може да се превиткува и склопува.

Иновативниот лаптоп на Lenovo ќе се користи на тој начин што горниот дел ќе служи како дисплеј за преглед на содржини, а долниот дел за внесување на текст како физичка тастатура иако ќе се користи виртуелен софтвер наместо физички копчиња.

Засега нема информации колку Lenovo Fold лаптопот ќе чини, ниту пак детали за официјалниот сет на спецификации.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}