iPhone XR 2 ќе се полни себеси и други уреди безжично

Објавено на 15.05.2019 во НовостиiPhone XR 2 ќе се полни себеси и други уреди безжично

Речиси потврдено е дека новата технологија на Apple за споделување на енергија покрај премиум моделите iPhone 11 ќе пристигне и кај поевтиниот смартфон iPhone XR 2.

Според најновите информации iPhone XR 2 ќе може да се полни безжично, а притоа да ја споделува енергијата на ист принцип на полнење и со други уреди кои имаат поддршка за Qi Wireless стандардот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}