Google рекламите ќе го преплават вашиот смартфон

Објавено на 15.05.2019 во НовостиGoogle рекламите ќе го преплават вашиот смартфон

Google потврди дека на сите свои мобилни платформи ќе го зголеми и бројот и видот на онлајн реклами со цел како што вели подобро да ги информира корисниците за производи кои се од нивен интерес.

На огласувачите ќе им се понудат нови Gallery ads во форма на повеќе слики низ кои ќе може да прелистувате и да реагирате.

Новите видови на Discovery реклами ќе се појават во сите основни сервиси на Google за смартфон, почнувајќи од почетното мени, а ќе се имплементираат до крајот на годината.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}