Гледајте го WWDC 2019 настанот на Apple во живо на 3 јуни

Објавено на 31.05.2019 во iOsГледајте го WWDC 2019 настанот на Apple во живо на 3 јуни

Worldwide Developer Conference на Apple ќе се реализира сега во понеделник, кога ќе биде откриени што има ново за корисниците и девелоперите со најновиот софтвер за најновите Apple продукти.

На конференцијата ќе биде што ќе донесе iOS 13 на новите iPhone телефони, а би можеле да ја добиеме и девелоперската бета верзија за да откриеме детално. Има можност да се откријат и новите алатки што доаѓаат со претстојниот watchOS 6 за Apple Watch.WWDC ќе може да се гледа онлајн во живо. Стримањето може да го гледате на било кој уред, само треба да ја посетите страницата на Apple.com. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}