HongMeng софтверите се веќе испорачани со милиони Huawei телефони

Објавено на 12.06.2019 во НовостиHongMeng софтверите се веќе испорачани со милиони Huawei телефони

Rosenblatt Securities соопштија дека се уште не е потврдено дали се ова тест примероци или готови уреди подготвени за испорака. Се работи за внатрешен софтвер, компатибилен со Android апликациите, додека „безбедносните функции за заштита на лични податоци се подобрени”.

Ричард Ју, шефот на Huawei, изјави дека софтверот на компанијата ќе биде достапен уште есен или најдоцна до пролетта 2020 година. Како и да е, забраната за поддршка на телефоните на Huawei беше одложена на 20 мај во рок од 90 дена и сме уверени дека ситуацијата мора да се среди, со оглед на тоа што Huawei е преголем играч за да би бил отстранет од големата смартфон сцена. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}