Рендер за Pixel XL 4 го прикажува со тројна камера

Објавено на 12.06.2019 во НовостиРендер за Pixel XL 4 го прикажува со тројна камера

Google дава малку информации за плановите за следната генерација на премиум смартфоните Pixel XL 4 бидејќи неодамна го лансираше Pixel 3a, но тоа не ги спречува бројните протекувања на детали, како за спецификациите, така и за дизајнот.

Според досегашните достапни информации графичкиот дизајн Антоан Колинон изработи 3Д рендери за претстојниот Pixel XL 4 кој е замислен со Full дисплеј, вградена селфи камера која не се забележува, како и тројна главна камера поставена на задната страна во квадрат.

Секако, ова не треба да се земе како официјален рендер на Pixel XL 4 бидејќи до финиширање на дизајнот наесен има уште доволно време за промени. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}