Samsung Galaxy Note 10: Дата на објава и стартна цена

Објавено на 16.06.2019 во Новости Samsung Galaxy Note 10: Дата на објава и стартна цена

Samsung Galaxy Note 10 е речиси веќе зад аголот пред нас, за кого веќе имаме прилично информации. Тоа што се шпекулира е дека најверојатно ќе излезе на 8 август и ќе биде со елегантен и иновативен дизајн.

    64 GB     128 GB    512 GB  1 TB
Galaxy Note 8   $929      
Galaxy Note 9     $999    $1249  
Galaxy Note 10         $1099   $1349   $1699

Galaxy Note 10 веројатно ќе биде објавен на 10 август, а после 2 недели ќе биде и официјално достапен на 25 август. Добро е што Samsung ја поместува датата наназад, со оглед на тоа што Galaxy Note 8 беше претставен на 23 август во 2017 година, а пуштен во продажба на 15 септември. Стартната цена на Galaxy Note 10 би требало да биде 1100 долари, со 128GB или 256GB меморија. Note 10 ќе биде во три варијанти: 128GB, 512GB, и 1TB, кои најверојатно ќе чинат 1100, 1350, и 1700 долари, соодветно со верзијата.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}