Mi Community ја затвора бета програмата за сите Xiaomi корисници

Објавено на 15.06.2019 во НовостиMi Community ја затвора бета програмата за сите Xiaomi корисници

Mi Community донесе одлука да ја затвори веб страната со глобален пристап до бета верзиите на MiUi како официјален софтвер на Xiaomi.

Досега сите тест верзии на MiUi беа лансирани прво на Mi Community, а до нив пристап имаа дури и најстарите смартфони на Xiaomi.

Проблемот е што голем број на корисници новите верзии на софтверот на бета програмата ги користат како редовен ROM наместо да направат тест и да се вратат на стабилната верзија.

 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}