Новата функција на iOS 13 може да ви заштеди многу пари

Објавено на 22.06.2019 во iOsНовата функција на iOS 13 може да ви заштеди многу пари

iOS 13 има нова функција што ќе биде додадена, која подразбира испраќање на известувања до корисникот, за да укине претплата на одреден сервис или апликација, доколку ги деинсталира од телефонот.

Ова е дефинитивно револуционерен додаток, што ќе им заштеди многу пари на луѓето. Многу лесно може да се случи да избришете некоја апликација и тотално да заборавите дека плаќате претплата за неа. Причината за тоа е што продавницата на Apple за апликации се префрли од директно плаќање на систем на претплата, што на многумина ќе им се олесни животот. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}