Motorola потврдува дека Android 9.0 Pie за Moto Z2 Force доаѓа со 5G mod поддршка

Објавено на 24.06.2019 во AndroidMotorola потврдува дека Android 9.0 Pie за Moto Z2 Force доаѓа со 5G mod поддршка

Motorola веќе лансираше Android 9.0 Pie софтвер за Moto Z2 Force пред три недели, но надградбата беше достапна само за Бразил и Индија. Motorola пред некој ден најави и Android 9.0 Pie надградба за Moto Z2 Force само за САД во моментот.

Настрана сите подобрувања што ги има за Android 9.0 Pie кај Moto Z2 Force, Motorola потврди дека ќе има и поддршка за 5G со својот 5G Moto Mod

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}