Google тестира интересни новитети во пораките за Android

Објавено на 04.07.2019 во AndroidGoogle тестира интересни новитети во пораките за Android

Допишувањето преку пораки за Android наскоро може да стане интересно. Google тестира нови можности во апликацијата за пораките какви што сме навикнати како на Snapchat. 

Станува збор за атрактивни ефекти базирани на проширена стварност, но треба да предупредиме дека овие опции тукушто се тестираат и не е познато кога Google би можел официјално да ги претстави. Тие нема да бидат исти, туку уште поатрактивни и моментално се тестираат пет AR ефекти аеродромски стикер со кој лицето одлетува во авион, ефект со балони, конфети и огномет, ефект на ангел што додава крила.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}