Со Dropbox Transfer ќе праќате фајлови до 100 GB

Објавено на 11.07.2019 во НовостиСо Dropbox Transfer ќе праќате фајлови до 100 GB

Dropbox воведува нова услуга Transfer преку која ќе може да испраќате големи фајлови со максимален лимит од импресивни 100 GB.

До лицето на кое го испраќате големиот фајл може да испратите линк за симнување како и да поставите лозинка за заштита. Контактот не е потребно да биде корисник на Dropbox.

Новата Transfer функција на Dropbox како cloud сервис е во бета фаза на тестирање. Главните грижи се дека ќе се користи за пренос на пиратски содржини.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}