Стивен Вознијак препорачува да го гасиме Facebook

Објавено на 11.07.2019 во НовостиСтивен Вознијак препорачува да го гасиме Facebook

Стивен Вознијак беше генијалецот во сенка, кој ги правеше сите машини на почетоците на Apple. Тој со Стив Џобс имаше многу пречки во односите, но денес е еден од најважните експерти, кои знаат да предвидат многу нешта во областа на технологијата.

Вознијак препорачува да го затворите својот Facebook профил доколку сакате приватност на многу високо ниво. Експертот вели дека социјалната мрежа на Цукерберг има и некои придобивки, но тој лично препорачува е да најдете начин да се исклучите од него, поради тоа што ви навлегуваат во сите пори на приватниот живот.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}