Samsung Galaxy Note 10 со „најдобар дисплеј“ (QHD+ Infinity) на пазарот

Објавено на 11.07.2019 во НовостиSamsung Galaxy Note 10 со „најдобар дисплеј“ (QHD+ Infinity) на пазарот

Помалку од 1 месец остана додека официјално да биде претставен Samsung Galaxy Note 10. Ice Universe речиси секогаш е во право, кој овој пат тврди дека Galaxy Note 10 ќе има најдобар дисплеј на пазарот и ќе биде без 3,5 милиметарски влез за слушалки.

Под „најдобар екран“ подразбира основна метрика, со светлост, острина и QHD+ Infinity дисплеј со големина од 6,3 инчи. Од другите спецификации се прогнозира дека ќе биде со 128GB меморија за лични податоци, со тројна задна камера, додека цената на Note 10 би била од 979 до 1.069 евра.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}