Новости

Први детали за спецификациите на Samsung Galaxy M10

Samsung Mobile наскоро ќе ја лансира новата Galaxy M серија, а основен однос прв модел ќе биде претстојниот Samsung Galaxy M10 за кого...


Фото: Huawei P20 и P20 Pro имаат екстра батерии

Huawei ги откри сите детали за батериските капацитети на најновите топ смартфони Huawei P20 и Huawei P20 Pro кои имаат максимална моќ за...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm