Новости

Јануарска безбедносна закрпа за Android корисниците

Google се спрема да ги заштити Android корисниците од новиот експлоататор на пазарот - Spectre. Тој директно ги напаѓа процесорите на...


Samsung го направи најголемиот „super ultrawide“ гејмерски монитор на светот

Излезе најдолгиот super ultrawide монитор на светот со дијагонала на екранот од 49 инчи и сооднос на страниците (aspect ratio) 32:9....


Новите процесори ќе прифаќаат само Windows 10!?

Microsoft сака на сите можни начини да ги натера корисниците да инсталираат Windows 10. Сите што имаат од новата генерација на Intel, AMD...


GTA 5 за PC одложена за март - Еве кој ќе може да ја игра

Екстра популарната GTA 5 подолго време ги забавува гејмерите кои имаат PlayStation 4 и Xbox One, но се уште се чека на верзијата намената...


Apple двојно ќе ги зголеми графиките во процесорите

Според MacRumors, Apple ангажирал најмалку десетина поранешни графички инженери од производителот на поупроводници AMD, објавувајќи ги...


Apple им го зема талентот на Samsung

Воопшто не е новост кога експерти од една компанија за технологија преминуваат во друга, но трансферот на главниот системски архитект на...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm