Новости

Android 9.0 Pie има забрана за снимање на разговори

Android 9.0 Pie нема да може да снима повици, затоа што Google ја исклучи оваа опција, што го потврдуваат...


Android 8.1 Oreo и Go Edition: Повисоко ниво со иновации и безбедност

Google објави дека се спремни двата нови оперативни системи: Android 8.1 Oreo и Android Oreo (Go Edition). Проблемот со најновиот Android...


Новиот Google Chrome пристигна, Android има најголема корист

Google Chrome е најпопуларен веб прелистувач на светот, кој постојано се надминува на полето на безбедноста и иновативни опции. Новата...


Како не следат на интернет преку батеријата

Со новите истражувања се открива дека батеријата на вашиот смартфон би можела да се искористи за следење преку интернет. Поточно, може да...


Google ќе им каже збогум на шифрите

Google лансираше нова алатка за девелоперите во Play Store OAuth2 API чија цел е полесен начин на менаџирање со разните акаунти и...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm