Новости

Самсунг и Дизни креираат магија со пиктографи за изменета реалност (AР емоџи) за Самсунг Галакси С9

Омилените Дизни ликови оживуваат со најновите паметни телефони на Самсунг...


Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 + со AR Emoji и моќни камери достапни во Македонија

Новите атрактивни смартфони на Samsung во премиум класата Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus по промоцијата неодамна во Барселона на Светскиот...


Предностите на Samsung Galaxy S9 и S9 Plus

Samsung Galaxy S9 и S9 Plus моментално се едни од најдобрите смартфони на пазарот. Деветките доаѓаат со многу предности во споредба со...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus