Новости

Сите Nokia смартфони ќе бидат надградени со Android 9 Pie

HMD е една од неколкуте компании што ќе ги надградат сите смартфони што се лансирани со Android 9 Pie...


Google Maps Go доби нови одлични функции

Go апликациите на Google се специјално креирани за корисниците кои имаат смартфони со ограничен хардвер, малку интернет и само 1 GB RAM,...


Motorola го претстави евтиниот Moto E5 Play Android Go

Motorola со помош на Google го претстави новиот модел Moto E5 Play кој е дел од поевтината софтверска програма Android Go, односно и со...


Samsung ќе прави евтин Android Go смартфон

Samsung Mobile ќе се приклучи на Android Go програмата на Google со својот прв специјализиран евтин смартфон кој редовно ќе добива...


Nokia 1 доаѓа во март како дел од Android Go програмата

Android Go ќе ги таргетира пазарите каде корисниците не можат да си дозволат премиум смартфон и интернет. Повеќе компании склучија...


Qualcomm даде целосна поддршка за Android Go

Qualcomm како еден од најголемите производители на чипсети кој се наоѓа кај над 75% од сите Android уреди на пазарот најави дека ќе даде...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm