Новости

Два инцидента со iPhone експлозии во Швајцарија и Шпанија

Apple има неколку непријатни случувања периодов пред нова година и потоа. Прво имаше ситуација со бавното функционирање на старите iPhone...


iPhone X го отклучила нејзината колешка преку Face ID

Освен дизајнот со екранот од раб-до-раб, како и тенките рамки, Face ID е една од најинтригантните алатки на десеттиот јубилеен модел...


Сајтот на Apple Store обвновен со iPhone X

Веб сајтот на Apple не беше во употреба од ова утро за финалните подготовски за новиот iPhone X за кого веќе стартуваат пред нарачките....


Facebook има друга апликација во Кина, идентична како Moments

Facebook го блокираше Кина во 2009 година, но од неодамна се овозможени поединечни услуги на WhatsApp...


Piano Tiles 2 - игра за свирање пијано

Ако не сакате предизвици и натпревари, Piano Tiles 2 е игра што Google Play Store ја номинира како една од најдобрите во 2015 година...


Видео: И Apple не е имун на вработени расисти

Apple си го навлече гневот на јавноста откако нивен вработен во продавница во Мелбурн имаше прилично паничен расистички напад и од...


Првата Apple продавница со иновативен дизајн

Apple продавницата се разликува значително од останатите...


Сам Сунг продава униформа и легитимација на Apple

Пред неколку години Сам Сунг се прослави во светот како работник во продавница на Apple во Канада.


Apple ја започна продажбата на отклучениот iPhone 5s

Apple започна да го продава отклучениот iPhone 5s за кој нема обврска за склучување на договор и избор на оператор, но како и секогаш...


Корисниците на iPad конечно со специјализирана апликација

Корисниците на таблетот iPad подолго време чекаа да го добијат истиот третман како и сопствениците на iPhone бидејќи Apple конечно ја...


Apple ја објаснуваат идејата зад нивните Apple Stores (видео)

Денес низ светот постојат преку 400 продавници на Apple – попознати како Apple Stores.


Apple Store е затворена

Apple Store е привремено затворена и не е достапна за корисниците на кои им е потребна со белешка ке се вратиме наскоро. Погледнете зошто


iGrill – кога телефонот ќе го замени шпоретот

Полека полека за сè се јавуваат апликации денес, па така на некој му текнало да ја направи апликација iGrill, чија единствена наменеа е...


iGrill – кога телефонот ќе го замени шпоретот

Полека полека за сè се јавуваат апликации денес, па така на некој му текнало да ја направи апликација iGrill, чија единствена наменеа е...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm