Новости

Луѓе се жалат дека Google Pixel 2 XL нема Android

Google веже имаше проблем со екранот на Pixel 2, но тоа не беше ништо особено во споредба со сегашното. Корисниците што купија нов Google...


Samsung фатен на дело: Лажирaни резултатите на Samsung Galaxy Note 3

Samsung Mobile повторно е на мета на критики откако се јави сомнеж дека тест резултатите на новиот фаблет Samsung Galaxy Note 3 се...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm