Новости

iOS 11: Autocorrect е се уште проблем кај iPhone

Корисниците на iOS 11 имаат секојдневни проблеми, кои Apple секогаш редовно ги решава, но редовно се појавуваат и нови...


iOS 9.2 - внесете „lardass“ за да видите што ќе се појави

Опцијата за автоматска поправка на текст (autocorrect) ја има на секој смартфон, а корисниците на iPhone забележале дека со поправањето...


LG G3 ја има најпаметната тастатура

LG G3 е еден од омилените смартфони за 2014 година бидејќи ги исполни желбите на фановите за моќен хардвер, врвен дизајн и што е најважно...


Minuum е виртуелна тастатура од иднината

Minuum има идеја целосно да го промени начинот на кој ги користиме виртуелните тастатури во мобилните уреди. Наместо примена на големи...


Најлудите пораки во 2013 година - Проклет autocorrect

Сигурно многумина од вас при пишување на текст порака се соочилe со „проклетството“ наречено autocorrect кое ви одзема време па, мора...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm