Новости

BlackBerry целосно се откажа од производство на нови телефони

Канадскиот бренд на мобилни телефони BlackBerry целосно се повлекува од пазарот на смартфони и освен неколку веќе закажани модели повеќе...


BlackBerry го нуди најбезбедниот месенџер

Еден од главните адути на BlackBerry е понудата на заштитни системи за мобилна и интернет комуникација како што се BlackBerry Messenger...






 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm