Новости

Два инцидента со iPhone експлозии во Швајцарија и Шпанија

Apple има неколку непријатни случувања периодов пред нова година и потоа. Прво имаше ситуација со бавното функционирање на старите iPhone...


Екстремната лабораториска тортура на Samsung Galaxy Note 7!

Претходно пишувавме за причините за несреќата на Samsung Galaxy Note 7, кој направи голем хаос поради дизајнот, односно тесниот простор...


Samsung ја откри вистинската причина за експлозиите на Galaxy Note 7

По долгата истрага комисијата на Samsung ја лоцираше вистинската причина поради која нивниот фаблет Galaxy Note 7 во одредени екстремни...


Samsung не го осети финансискиот удар од Note 7

Samsung Galaxy Note 7 беше во светот на вниманието со најскандалозните експлозии во 2016 година. Производителот не ги направи батеријата...


Неколку прецизни причини за експлозија на Galaxy Note 7

Инженерите велат дека еден од проблемите со батеријата на Note 7 е „агресивниот дизајн“ на телефонот на Samsung, откако детално го...


Експлозиите со Galaxy S7 не стивнуваат!

Samsung Galaxy S7 му експлодирал на корисникот Амарџит Ман (34) во раце. Човекот од Канада на почетокот само почувствувал топлина во...


Note 7 не смее да се носи ако летате од и кон Америка!

Уште еден гол против Samsung Galaxy Note 7 од американските власти, кои овој пат забрануваат да се носи воопшто ваков телефон за време на...


Samsung официјално е резервиран со Galaxy Note 7

Се уште не е сигурно дека Samsung ќе го прекине производството на фаблетот Galaxy Note 7, но ситуацијата е неизвесна.  Samsung одлучил...


Note 7 нема да се прави - историски удар за Samsung

Samsung Galaxy Note 7 ќе биде историски запамтен по бројот на несреќи и експлозии, затоа што компанијата веќе го повлекува од...


Disney забрани да се носи Galaxy Note 7!

Disney Cruise Line го забрани Samsung Galaxy Note 7 за употреба за време на пловење со брод, откако фаблетот експлодирал претходно на...


Note 7 повторно стартува со продажба

Samsung Galaxy Note 7 беше во центарот на вниманието цел септември месец, поради експлозијата на батериите. Компанијата затоа одлучи...


Прва експлозија на Galaxy Note 7 во Кина

Кинеските модели на Galaxy Note 7 се сметаа за прилично безбедни бидејќи нивната батерија беше исправна и од вториот добавувач на...


Samsung направи софтверска закрпа за полнење на батериите до 60%

Samsung направи софтверска заркпа за Galaxy Note 7, со што ќе се спречи запалување на телефонот за време на полнењето на батеријата....


Samsung дава замена за Galaxy Note 7

Samsung почна да ги заменува проблематичните седмици во САД, со цел да не се соочи со уште поголем ризик. За Galaxy Note 7 ви даваат...


Огнот не престанува - Galaxy Note 7 предизвика пожар во куќа

Експертите предупредуваат апел до сите корисници да се воздржат од купување на Galaxy Note 7. Причината се неколкуте екстремни случаи со...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm