Новости

Apple ја лансираше седмата beta верзија на iOS 11: Што има ново

Android 8.0 Oreo сега официјално излезе, а Apple се уште работи на бета верзиите на iOS 11 додека официјално да излезе. iOS 11 Beta 7 ...


iOS 9.3 во бета 7 верзија е достапен за секого

Apple им овозможи на сите корисници да ја тестираат јавната бета 7 верзија на новиот оперативен систем iOS 9.3 и да им помогнат на веќе...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm