Новости

BlackBerry се спаси од бездната

BlackBerry до пред само неколку месеци беше на работ на бакрот и целосно пропаѓање на култниот бренд, но водството на Џон Чен како...


BlackBerry Passport Silver - Поубав, поиздржлив, поефикасен

BlackBerry лансираше нова помоќна Silver едиција на досега најуспешниот нивни смартфон BlackBerry Passport кој добива нов дизајн со...


Се појави и BlackBerry Oslo со QWERTY тастатура

BlackBerry се подготвува за лансирање на новиот смартфон BlackBerry Oslo кој ќе има класичен дизајн со физичка QWERTY тастатура. Екранот...


И BlackBerry има своја Siri

Канадската компанија BlackBerry долго време го држеше во фиока гласовниот асистент за смартфоните кој беше делумно откриен уште во 2013...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm