Новости

Samsung, Huawei, Xiaomi, LG и Lenovo, пионери за телефони на превиткување

Samsung неодамна го скрши мразот и прикажа концепт на уред со екран на виткање, додека претставувањето...


Samsung освојува дури 30 награди на CES 2019 конференцијата

На CES 2019 конференцијата Samsung ќе ги изложи наградените производи. 30 награди ќе и бидат врачени на јужнокорејската компанија ...


Samsung Infinity Flex дисплејот на преклоп е тука!

Поминаа веќе пет години кога прв пат пишувавме за тајната работа на Samsung за дисплејот што се витка...


Мобилната револуција од Samsung пристигнува на следната година

Samsung на Mobile World Congress во февруари годинава ги презентираше најмоќните смартфони досега: Galaxy S9 и S9+. За почетокот на...


Познато кога ќе дебитира Samsung Galaxy S10

Samsung Mobile следната година ќе има мала промена во својата премиум понуда на смартфони, па така S серијата нема да биде оставена...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm