Новости

Амбициозниот македонски стартап Claxi се бореше на Seedstars World 2015

Seedstar World е една од најголемите мрежи за стартап бизниси...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus