Новости

Windows целосно се менува: Што спрема Microsoft за есенва

Microsoft на својата годишна Build конференција ќе го претстави новиот дизајн Fluent Design System, кој наскоро ќе започне со функција на...


Стартува Windows 10 Mobile Creators надградбата

Microsoft иако нема сјајни резултати со мобилниот оперативен систем реши да ја лансира новата Windows 10 Mobile Creators надградба која...


Стартува пласманот на Windows 10 Creators Update

Microsoft според планираното започна со доставување на надградбата на десктоп системот со Windows 10 Creators Update во која има неколку...


Windows 10 отсега ќе го инсталираме со помош на Cortana!?

Една од најдобрите иновации кај Windows 10 за 2017 година е помош при инсталацијата на оперативниот систем со гласот на Cortana. Тие што...


Новиот Windows 10 ќе биде со дигитално пенкало и 3D Paint

Новата верзија на Windows 10, Creators Update, на корисниците ќе им донесе бројни подобрувања, од кои главна е поголема поддршка за...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm