Новости

Видео: Дали Биткоинот ќе ја урне светската економија и валутите?

На YouTube се шири снимката направена наводно од Сатоши Накамото, креаторот на криптовалутата Биткоин, кој ги повикува сите луѓе да...


Биткоинот со вредност од над 1000 долари - Потврдува дека е валута на иднината

Биткоин достигна вредност од 1023 долари што е враќање на износите уште на почетоците пред четири години, а добар знак е што е надмината...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus