Новости

Рекорди во Исланд - Повеќе струја за биткоин од домаќинствата

Копањето биткоин но, и други форми на крипто и дигитални валути се повеќе се засилува мерено според потрошувачката на електрична енергија...


Со изумот на Илон Маск никогаш нема да снема струја

Компанијата Тесла предводена од иноваторот и дизајнер Илон Маск успеа да го заврши инсталирањето на најголемата литиум-јонска батерија во...


5 едноставни начини за откривање дали батеријата ви е празна

На интернет имаме секакви генијалци, кои навистина знаат како да си играат со електричната енергија и постојано експериментираат...


Зошто не смееме да ги полниме телефоните кога не сме дома

Мобилните телефони имаат зрачење кога се приклучени на струја...


„Направи сам “ начин за полнење на телефони со кал

Со помош на неколку кабли и печки направени од кал, може да направите вистински полнач за мобилен телефон...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm