Новости

Детално: Huawei Mate 20 со „капка роса“ дизајн, 20 Pro со ултра брзо полнење!

Huawei ја подигна естетиката на својата Mate линија на повисоко ниво. Заоблениот OLED дисплеј е навистина...


Huawei ќе инвестира 1 милијарда во програмери

Huawei планира огромна инвестиција во изработувачи на софтвер за мобилни телефони и интернет сервиси и ќе вложи 1 милијарда долари во...


Huawei Honor 7i - Смартфонот со камера на извлекување

Huawei прикажа нов концепт за користење на камерата кај Huawei Honor 7i која може да се извлекува и ротира и на предната и на задната...


MediaPad M2 преставен со огромни подобрувања

Huawei го лансираше MediaPad M2 таблетот кој носи значително подобрувања во однос на претходниот модел со што се добива еден навистина...


Чесниот конкурент на iPhone и Samsung со пола цена во Европа

Huawei ќе се обиде да го завземе европскиот пазар со новиот екстра смартфон Huawei Honor 6 по двојно пониска цена од iPhone 6 и Samsung...


Запознајте го Huawei MediaPad M1 - Метален таблет со 4G LTE

Huawei постојано ја проширува понудата на таблети кои се прилично квалитетни и се продаваат по пониска цена од конкурентите. Еден од нив...


Huawei Ascend Mate 7 - Метално чудовиште со батерија на таблет

Huawei Ascend Mate 7 е новото чудовиште кое доаѓа од Кина со метално тело, улта тенка рамка околу екранот со искористеност на површината...


За прв пат се појави Huawei Ascend P7

Huawei неодамна се проби во медиумите со нападот кон Samsung и Apple преку контроверзната реклама за новите производи кои доаѓаат...


Huawei со засилени емоции по новиот UI

Huawei влегува во серијата на мобилни произведители кои развиваат сопствен кориснички интерфејс. За таа цел ќе биде промовиран Emotion...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm