Новости

Essential Phone е целосно повлечен

Essential Products донесе одлука целосно да го повлече својот знаменосец Essential Phone кој повеќе нема да се произведува, а со тоа нема...


Android 9.0 Pie носи 157 нови и редизајнирани емоџи

Новиот Android 9.0 Pie оперативен систем е најпопуларен во цел свет. Google овој пат направил многу промени...


Видео: Забележан прв прототип на Essential Phone во јавност

На интернет е објавено прво видео од прототип на Essential Phone од корисник кој го носел со себе во јавен транспорт, а притоа ја...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm