Новости

5 апликации за iPhone, кои се подобри од оние на Apple

Секој iPhone доаѓа со апликациите од Apple, но тоа не значи дека се најдобри. Напротив, има подобри опции, што ќе ви го олеснат животот...


Тимот на Play Store ги одбра најдобрите апликации за 2018

Android Excellence е рубриката во која редовно ќе се објавуваат најпопуларните апликации од Android. Овие апликации ...


Google со Android Excellence ќе го одбира најдоброто за вас

Google ќе ги прикажува најдобрите апликации во Play Store преку новата секција Android Excellence со цел корисниците да знаат што е...


81-годишна жена ја креирала првата апликација

Масако Вакамија (81) од Јапонија разбира многу програмирање, многу подобра е од своите врснички, но и некои од помладата генерација....


Microsoft Office 2016 - официјално достапна виртуелната канцеларија

Microsoft Corp официјално ја објави новата надградена виртуелна канцеларија...


Apple го промовира iPad со помош на Microsoft Office

На последниот настан за промоција на Apple уредите, iPad беше промовиран како уникатно решение за сите бизниси.


Со Nokia до подобри перформанси во кревет

Nokia UK лансираше нова кампања за промоција на Lumia уредите со провокативен наслов Lumia spices things up и дека може да ви помогне да...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm