Новости

Познато што ќе понуди Samsung Galaxy J4

Samsung Mobile наскоро се очекува да го лансира новиот поевтин смартфон Galaxy J4 за кого веќе се откриени голем број на детали, па дури...


Бенчмарк резултати и хардвер на Samsung Galaxy J4 (2018)

Samsung Galaxy J4 (2018) наскоро ќе ја здогледа светлоста на денот, кој ќе функционира со Android 8.0 Oreo, 2GB RAM меморија ...


Samsung Galaxy J5 Prime (2017) веќе е сертфициран

Samsung одлично напредува со производството на новиот Galaxy J5 Prime смартфон од 2017 генерацијата, а доказ за тоа е и сертификатот кој...


Samsung Galaxy J3 (2017) се поблиску до пласманот

Со регистрацијата на Galaxy J3 (2017) на американската комисија за комуникации FCC речиси сосема извесно е дека овој смартфон наскоро ќе...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm