Новости

Google ќе има посебен пребарувач за оние со слаб интернет

Google ќе направи своја „lite“ верзија од својата машина за пребарување - Search. Facebook и Microsoft веќе ги претставија своите "lite"...


Совет како да користите два Facebook профили истовремено

Корисниците на смартфон имаат одлична мобилна апликација на Facebook од која добиваат известувања за сите новитети, пораки и промени, но...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus