Новости

Руска пропаганда на ниво - Опозицијата регрутира млади луѓе со фиџет спинери

Руската пропагандна државна телевизија Русија24 претера со своите тврдења дека фиџет спинерите се користеле од страна на опозицијата за...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm