Новости

Samsung Galaxy S10 би можел да го прескокне ирис-скенерот

Најновите озборувања за Samsung се дека ирис-скенерот ќе го нема во најновиот Galaxy S10. Познатиот...


Huawei Mate 20 Pro ќе има скенер под самиот дисплеј?

Според наводна маска наменета за претстојниот Huawei Mate 20 Pro се открива дека постои голема шанса смартфонот да поседува скенер за...


Вградените скенери за отпечатоци под дисплеј, стануваат нова норма

Концептот со Vivo Apex ни овозможува да видиме како во реалноста изгледа скенерот за отпечатоци...


OneDrive за Android ќе се отклучува со отпечаток од прст

Microsoft ја надгради мобилната апликација OneDrive за Android која сега има одлична безбедносна функција со која корисниците ќе може на...


Samsung Galaxy S10 под дисплеј ќе добие ултрасоник сензор за отпечатоци

Samsung Galaxy S10 ќе има скенер за отпечатоци под дисплејот, со што веќе фановите добиваат практична ...


Каков екран ќе понуди Huawei Mate 20 Pro?

Huawei само што го регистрираше патентот за името Huawei Mate 20 веќе започна да работи на неговата Pro верзија која треба да пристигне...


Galaxy S10 ќе го напушти Iris скенерот

Samsung Mobile планира големи иновации за нивниот следен супер смартфон Galaxy S10 кој би требало да биде прв во нивната премиум понуда...


Moto Z3 Play ќе има страничен скенер за отпечатоци

Motorola Mobility наскоро треба да го лансира новиот модуларен смартфон Moto Z3 Play кој според откриената слика од дизајнот ќе понуди...


Samsung ќе дизајнира засек во Galaxy S10

Samsung прави се што може повеќе во дизајнирањето на убав дисплеј за корисниците...


Патент трол ќе го тужи Apple за Touch ID

Патент трол компанијата Firstface ќе го тужи Apple за висока сума на пари тврдејќи дека им го украле скенерот за отпечатоци сместен во...


Xiaomi Mi 7 ќе има вграден скенер под дисплејот

Xiaomi со својот претстоен премиум смартфон ќе покаже дека е многу сериозен за натпревар со најголемите и најетаблирани конкуренти. Веќе...


Следниот Huawei Mate ќе има скенер под дисплејот

Нешто подоцна во текот на годинава Huawei ќе ја има на располагање новата технологија за примена на скенер за отпечатоци вграден внатре...


Samsung Galaxy Note 9 има шанси за скенер под самиот дисплеј

По се изгледа дека тешките прогнози за Samsung Galaxy Note 9 не се целосно завршени и се уште има надеж дека Samsung ќе стигне во...


Минг Чи-Куо: Samsung Galaxy Note 9 ќе биде без скенер во дисплеј

Познатиот технолошки аналитичар Минг Чи-Куо вели дека Samsung Galaxy Note 9 нема да има вграден сензор за отисоци на прсти под дисплејот....


Ниту Galaxy Note 9 ќе нема скенер под дисплејот

Познатиот аналитичар Минг Чи Ку од KGI Securities кој блиску ги следи технолошките компании за потенцијалните инвеститори тврди дека ниту...


Дали Xiaomi Mi Mix 2s ќе биде прв со скенер под екранот?

Веќе подолг период моќните брендови се обидуваат да вградат скенер под самиот дисплеј со што ќе добијат многу ефикасен дизајн, но досега...


Откриени делови под хауба од Samsung Galaxy S9

Лека полека доаѓа датата јига официјално ќе излезат Galaxy S9 и S9 Plus на виделина. Постојано протекуваат фотографии и информации за...


Moto E5 ќе биде прв на Motorola со скенер на задната страна

Moto E5 како главен смартфон на Motorola во средната класа ќе биде најверојатно првиот на овој мобилен бренд со скенер за отпечатоци на...


Што различно ќе донесе Galaxy S9?

Првите протечени слики од престојниот Galaxy S9 откриваат дека Samsung барем засега во почетните тест модели нема применето голем број на...


Samsung Galaxy S9 со „старомоден“ скенер за отпечатоци

Почетните тестови на претстојниот Samsung Galaxy S9 откриваат дека ќе има „старомоден“ скенер за отпечатоци сместен на задната страна на...


Huawei Honor V10 наскоро со нова верзија - Во што е разликата?

На сајтот на кинеската телекомуникациска агенција TENAA откриена е нова верзија на смартфонот Huawei Honor V10 која ќе има една клучна...

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm