Новости

5 апликации за iPhone, кои се подобри од оние на Apple

Секој iPhone доаѓа со апликациите од Apple, но тоа не значи дека се најдобри. Напротив, има подобри опции, што ќе ви го олеснат животот...


Google Tasks доби редизајн како посебна апликација

Google Tasks е редизајниран, кој е посебен таск во Gmail, кој служи за полесно организирање на задачите што ги имаме. ..


Dropbox Paper е новиот конкурент на Google Docs

Dropbox конечно го лансираше Paper, официјално после толку години бета верзија. Тоа е нешто слично како апликациите Office 365 и Google...


Pokemon Go - следува голем напад од хакери на 1 август

Хакерската група PoodleCorp на Twitter објавила дека го руши серверот на најпопуларната игра на светот Pokemon Go. Групата сакала да...


Gmail за Android - полесно ракување и организирање на времето

Google ја ажурираше својата Gmail апликација за Android, во која додаде две нови опции - Rich Formatting и Instant RSVP. Новите опции за...


Google ќе го следи секој ваш чекор

Можеби звучи навистина морничаво и застрашувачки способноста на Google да има увид во вашите активности, но не се работи за некакво...


Sunrise - Апликација што им одржа лекција на Google и Apple

Sunrise е нова апликација за календар на вашиот смартфон или лаптоп и добива врвни оценки поради одличниот дизајн, големиот избор на...


Откриен за прв пат новиот Android 4.5

Се почесто на интернет се откриваат значајни промени во основните функции и изглед на оперативниот систем Android што асоцира дека многу...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm