Новости

Google Assistant ќе биде достапен на 30 јазици

Google Assistant како главна апликација на гигантот Google во која се содржани сите придобивки на вештачката интелигенција до крајот на...


HomePod функционира само со алатките на Apple

Во моментот на пазарот на смарт звучници доминираат Amazon и Google, а Apple сега им конкурираше со HomePod. Apple става акцент на...


Google ќе продолжи да го „гази“ Amazon

Новата битка меѓу Google и Amazon допрва ќе се разгорува. Откако Google реши да го повлече видео сервисот YouTube од смарт звучникот...


Google Home ќе има и поевтина Mini верзија

Смарт звучникот Google Home наскоро ќе добие нова Mini верзија која ќе биде поевтина и ќе чини само 49 долари. Освен помалите димензии...


Hub Robot ќе ви биде куќен помошник во иднината

Виртуелните асистенти како што се Amazon Echo и Google Home стануваат се повеќе популарни и имаат се повеќе можности, а на CES саемот LG...


Apple Home смарт уредот за поврзан дом ќе го препознава домаќинот

Apple подготвува Smart Home уред за поврзување на сите процеси во домот и ќе биде главен конкурент на Amazon Echo и Google Home со тоа...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm