Новости

Хакирани страници на државни институции за рударење на монеро

Официјални страници на државни институции во САД и Велика Британија биле заразени со злонамерен софтвер за рударење...


Nokia 3 пристигна во Велика Британија за 130 фунти

Nokia 3 како смартфон од основната понуда на HMD Global со наједноставен хардвер пристигна во Велика Британија каде се продава за...


Гиганти како Amazon, Google, Apple и стартапите погодени од Брегзит

Технолошкиот сектор во Велика Британија ќе претрпи голем удар кој барем на почетокот по Брегзит не е толку силен како кај банките и...


Samsung ќе ја напушти Велика Британија за да остане во ЕУ

Samsung е прв меѓу гигантите кој може да и каже збогум на Англија. Голем број на интернационални компании се загрижени за нивните главни...


Велика Британија од 2016г. ќе блокира порно сајтови

Британскиот интернет провајдер Sky Broadband ќе започне со применување на систем за филтрирање од 2016 година...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus