Новости

Видео открива како ќе го контролираме Android со дланките

Видеото од корисникот Габриел Брајан, наводно демонстрира како Android P ќе излегува на крај со контролите ...


iPhone 8: Протече првата фотографија од идниот премиум смартфон

Преостануваат уште 3 месеци до претставувањето на новиот модел на iPhone, кој најверојатно ќе се вика iPhone 8 или iPhone Pro. Новиот...


Home копчето на Galaxy S8 е преместено

Мислевме дека Samsung ќе го отстрани Home копчето кај Galaxy S8, но таа всушност го преместула. Протече нова слика со осмицата...


iPhone 8: Концепт со 99% дисплеј од предната страна

iPhone 8 доживува моментално многу различни концепти во јавноста, и сите нагодуваат каков би бил. Најновиот концепт од PhoneArena е супер...


Со каков скенер за отпечатоци ќе располага Samsung Galaxy S8

Samsung Mobile полека ги подготвува сите компоненти за претстојниот Samsung Galaxy S8 кој ќе има повеќе подобрувања, па меѓу нив се...


Новите iPad таблети без физичко копче за ултра тенко тело

Последните шпекулации кои се шират околу новите iPad модели тврдат дека Apple ќе го отстрани физичкото Home копче со цел да се заштеди на...


Home копчето на iPhone може да се користи и кога ќе се расипе

Apple го замени физичкото Home копче кај iPhone 7 со тастер што не се помрднува и кој реагира со вибрации на допир. На многумина не им се...


Apple има решение ако ви се скрши физичкото Home копче на iPhone 7

Apple во новата верзија на iOs 10 воведе многу корисна опција која ќе ви помогне смартфонот да функционира и дури ако физичкото Home...


Фото: HTC One M10 се појави и во во бело

HTC One M10 никако да престане да се појавува во јавноста со „шпионски“ фотки кои навидум откриваат се, но всушност не кажуваат ништо. Во...


HTC M10 ќе има скенер во главното копче но, дизајнот е блед

Најновата слика која протече од HTC One M10 ја потврдува почетната информација дека во дизајнот ќе биде изоставена црната лента на која...


iPhone 7 без физичко Home копче - Главна промена во дизајнот

Apple веќе две години користи речиси идентичен дизајн кај iPhone 6 и iPhone 6s па за следната генерација на смартфони редно е да понуди...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm