Новости

Huawei NOVA 2s исплива на површина, ќе ги следи ли „ѕвездите?

Huawei најверојатно планира да ја надополни серијата NOVA со втората генерација на смартфони, па така се појави детали за 2s моделот кој...


Регистриран интернационалниот Huawei NOVA 2 Plus

Huawei ги регистрираше двата нови модели на Huawei NOVA 2 Plus преку Федералната комисија за комуникации на САД што укажува на фактот...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm