Новости

LifePrint печати живи фотографии како на филмот Хари Потер

LifePrint е печатар што принта живи фотографии, односно комбинација од слика и видео снимка, слично како со фотографиите во филмовите на...


iPhone 5SE и iPad Air 3 ќе се укотват на 15 март

Apple оваа година ја менува тактиката и за прв пат ќе ги претстави новите телефони на две конференции - на септемвриската доаѓаат iPhone...


Facebook - Live Photos конечно достапна и за iOS

Facebook досега ја овозможи Live Photos само на мобилната апликација за Android...


Погледнете ги новите забавни реклами за iPhone 6s

Apple лансираше две нови реклами токму на почетокот на празничната сезона која во САД започнува со Ноќта на вештерките. Новите реклами се...


iPhone трик - добијте 3D Touch и Live Photos на стариот смартфон

Ако имате стар модел на iPhone и не планирате да купите 6S...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm