Новости

Кого обвинува Бил Гејтс за долгата опција Ctrl+Alt+Delete?

Бил Гејтс открива дека стандардите им биле многу ниски. Конкретно, тој го обвинува инженерот Дејвид Бредли од IBM, од кого Гејтс побарал...


Apple прв пат лансира File Manager со iOs 11

Долго време Apple не им нудеше на корисниците вистински File Manager за управување со сите фолдери и фајлови кои се инсталирани на iPhone...


PES Club Manager ги плати лиценците, сега ќе играте со вистинските тимови

Konami повеќе години имаше проблем да ги плати лиценците на фудбалските федерации бидејќи FIFA преку Electronic Arts се стекна со...


Uninstall Manager полесно ќе отстранува непотребни апликации

Uninstall Manager е Android апликација што ќе ви биде од голема помош за полесно да ги отстранувате апликациите на вашиот смартфон, од...


Battery Aid – Android апликација за штедење батерија

Android телефоните имаат вградени апликации за продолжување на векот на батеријата...


Google ќе ви го пронајде украдениот телефон

Google ја објави новата верзија на заштитната апликација Android Device Manager преку која ќе може веднаш да го пронајдете вашиот телефон...


Новиот Bookmark Manager за Chrome е одличен

Google тестира нов начин на организација на обележаните страни во интернет прелистувачот Chrome кој ќе биде многу помодерен и попрегледен...


Android Lollipop има Kill switch против крадци

Најновата верзија на оперативниот систем Android 5.0 Lollipop ќе има вградена апликација Kill switch која може да ја искористите при...


Тест на Android Device Manager - Секогаш следете го смартфонот

Android Device Manager е официјална апликација на Google која ќе ви помогне да го лоцирате вашиот смартфон преку GPS и може да ја...


Files Manager за Windows Phone е одложен

Microsoft најверојатно ќе го одложи промовирањето на Files Manager за Windows Phone 8.1 кој требаше да присткигне во текот на мај, но...


Нема веќе крадење на Андроид телефони

Да го изгубите телефонот или да дознаете дека некој ви го украл секако не е пријатно искуство. Сепак, новиот сервис на Google би можел да...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm