Новости

Google Play ги забрани апликациите што копаат криптовалути

Google направи нова чистка на апликации од онлајн продавницата Play Store на која на најголем удар се најдоа апликациите кои „копаат“...


Apple ги забрани апликациите што копаат криптовалути

Apple воведе забрана во App Store со која ги отстрани сите апликации кои овозможуваат копање на криптовалути преку блокчејн технологијата...


Рекорди во Исланд - Повеќе струја за биткоин од домаќинствата

Копањето биткоин но, и други форми на крипто и дигитални валути се повеќе се засилува мерено според потрошувачката на електрична енергија...


Opera ќе ве штити од вируси за копање криптовалути

Интернет прелистувачот Opera воведе нова верзија со која ќе ги штити корисниците од злоупотреби на вируси кои без нивно знаење им ги...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm