Новости

Moto X4 со бројни предности: Водоотпорност и Turbo Charging

Moto X4 има одличен дизајн, блескаво стакло, се одликува со IP68 сертификат за водоотпорност, има пониска цена, подобра двојна камера и...


Moto X4 официјално откриен со двојна камера на IFA 2017

Moto X4 од средната класа е конечно откриен. Телефонот има одличен дизајн со блескаво стакло, водоотпорен е, има пониска цена...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm