Новости

Галерија: Motorola на MWC 2018 - Многу нови Moto Mods и виртуелна реалност

Motorola Mobility која сега е дел од Lenovo но, со своја производствена политика и серија има одлична презентација на годинешниот MWC...


Moto Z2 Force Edition: Перформанси и камерен додаток

Moto Z2 Force Edition се покажа како добар следбеник на Moto Z2 Play. Новиот модел беше претставен во Њујорк со неодолив тенок дизајн и...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm