Новости

Том го продаде MySpace за 580 милиони долари, каков е сега неговиот живот

Дали се прашувате што сега прави ко-основачот на MySpace, кој ја продаде компанијата за 580 милиони долари...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm