Новости

Facebook ги прашува корисниците дали вестите што ги читаат се лажни

Прв чекор во справување со лажните вести на социјалната мрежа е спроведување на анкета за откривање на ставовите на корисниците на...


По цела декада BlackBerry повеќе нема да го користат политичарите

Добро беше познато дека телефоните на BlackBerry беа главен избор на американските политичари, вклучувајќи го и претседателот Барак Обама...


T-Mobile ги спушта цените за роаминг во Куба за подобри односи

T-Mobile USA како трет по големина американски мобилен и комуникациски оператор воведе поевтини разговори со Куба, што е еден од првите...


Тим Кук во мисија да ги „омекне“ кинеските власти

Тим Кук, генералниот извршен директор на Apple, кон крајот на овој месец ќе оствари средби со кинеските власти со цел да обезбеди подобар...


Доналд Трамп ќе го натера Apple да отвори фабрики во САД

Претседателскиот кандидат Доналд Трамп во својата кампања започна да го напаѓа Apple за непатриотизам бидејќи сите уреди ги произведуваат...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm